Bestel hier uw wave gordijnen

Gordijnen.com

Witte vitrage voor een rustige uitstraling

Warm Naturel slider

Warm Naturel

Gordijnen.com

Bestel hier uw gratis stofstalen

Gordijnen.com

PREV
NEXT

Uiteraard is het ook mogelijk om elektrische gordijnrail te bestellen

Elektrische gordijnen

De nieuwste trend onder de gordijnen zijn de elektrisch bedienbare gordijnen. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor elektrische gordijnen. Zo kan het zijn dat de gordijnen op een moeilijk bereikbare plaats hangen, bijvoorbeeld achter een bankstel. Of de gordijnen hangen heel hoog waardoor het sluiten van de gordijnen moeilijk is. Een ander voordeel van elektrische gordijnen is dat de gordijnen minder snel vies worden omdat u er niet met de handen aan zit. Of u heeft een luxe probleem dat u heel veel gordijnen heeft die u graag met 1 druk op de afstandsbediening wilt bedienen.

De elektrische gordijnen zijn er in vele uitvoeringen. De uitvoeringen hangen van diverse factoren af. Het gewicht is bepalend voor welk type motor u kiest, des te zwaarder de stof des te meer vermogen moet de motor hebben. Ook is de aansturing van de elektrische gordijnen van belang. Wilt u de gordijnen bedienen met een afstandsbediening of met uw smartphone, of misschien heeft u een domotica systeem om de elektrische gordijnen aan te sturen.

Elektrische gordijnen met een afstandsbediening

De meest gebruikte variant is om de elektrische gordijnen met een afstandsmeting aan te sturen. Het is mogelijk om met 1 afstandsbediening meerdere elektrische gordijnrails aan te sturen. Ook is het mogelijk om verschillende groepsturingen te programmeren zodat u de elektrische gordijnrails per ruimte kunt bedienen. Wij werken uitsluitend met de elektrische gordijnrails van Somfy. Somfy heeft een eigen radiofrequentie en gebruikt dit signaal om de gordijnrails te bedienen. De afstandsbediening wordt gekoppeld aan iedere gordijnrails en zo is de koppeling ook beveiligd. Om het systeem uit te breiden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een tijdklok te programmeren zodat de elektrische gordijnrails open en dicht gaat wanneer u dat wenst.

Elektrische gordijnen op domotica systeem

De domotica systemen zijn eigenlijk de automatisering van uw woning. Door middel van een centraal systeem kunt u het gehele huis bedienen, bijvoorbeeld de verlichting, thermostaat, verlichting en alarmsystemen. Ook is het mogelijk om met een domotica systeem de elektrische gordijnen of vouwgordijnen te bedienen. In praktisch alle gevallen wordt er vanuit de centrale aansturing een kabel gelegd naar uw elektrische gordijnen. Afhankelijk van uw domotica systeem kunt u via bedieningssystemen, zoals telefoon of tablet, het gehele huis aansturen.

Elektrische gordijnen op uw smartphone

Het is ook mogelijk om uw elektrische gordijnen en vouwgordijnen te bedienen met uw smartphone, Iphone en Android. Somphy biedt een eigen systeem aan die deels vergelijkbaar is met een domotica systeem. Waar de meeste domotica systemen werken met bekabeling is het systeem van Somfy te bedienen met een radiosignaal. Dit systeem het de Tahoma Box. Deze box wordt gekoppeld aan uw internetverbinding thuis. U download de app voor de aansturing op uw telefoon of tablet. U stuurt dan via internetverkeer een signaal naar uw router thuis, en deze geeft het signaal door aan de Tahoma Box die vervolgens een radiosignaal stuurt naar de elektrische gordijnen. Zo kunt u altijd,ook op afstand, uw gordijnen elektrisch bedienen.

Om u een goed advies en een prijsopgave te doen, kunt u een aanvraag doen via het contactformulier. Om u een gericht voorstel te doen vragen wij u hoe u de elektrische gordijnen wenst aan te sturen, de afmetingen, welke stof er gebruik gaat worden en het aantal gordijnen.
Voor elektrische gordijnrails van Somfy kunt u ook terecht op de website van BlindDesign.

telis 1
1-kanaal afstandsbediening

Met een 1-kanaal afstandsbediening kunt u 1 gordijn of 1 groep gordijnen tegelijk bedienen.
telis 4
5-kanaals afstandsbediening

Met een 5-kanaals afstandsbediening kunt u 4 gordijnen individueel bedienen en 1 groep bedienen.
telis 16
16-kanaals afstandsbediening

Met een 16-kanaals afstandsbediening kunt u bijvoorbeeld 10 gordijnen bedienen en 6 groepen bedienen.
smoove
Draadloze schakelaar

Met deze draadloze schakelaar kunt u 1 gordijn of 1 groep bedienen, altijd handig om 1 centrale schakelaar te hebben.

Het bestelprocesin 3 stappen

Om de gordijnen online te bestellen is het makkelijk om de volgende 3 stappen te volgen. U kunt ook gebruik maken van onze advies, inmeet en montage service.

Stofstalen

Gratis stofstalen

Bestel eerst gratis de stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt beoordelen.

Opmeten

Opmeten gordijnen

Lees de instructies voor het opmeten van de gordijnen. Hier vind u alle uitleg voor de verschillende soorten gordijnen.

Bestellen gordijnen

Bestellen gordijnen

In het bestelmenu kunt u de maten, type plooien en de overige afwerkingen kiezen zoals u het wenst.

Snelle Levering gordijnen
Scherpe prijzen gordijnen
Gratis stofstalen
Maatwerk gordijnen
Gratis verzending
Hoge kwaliteit gordijnen

Meest gestelde vragen

Dat is mogelijk. Alle gordijnen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Let hierbij wel op het wasvoorschrift zoals bij de stoffen vermeld is.

De rail zit niet bij de prijs in. Het is wel mogelijk deze bij te bestellen, neem hierover contact met ons op.

Wij kunnen de elektrische rails leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geef hierbij de maten en de manier van bedienen door.

TOP