Stofstalen

Hieronder vindt u een overzicht van alle stofstalen die u gratis kunt bestellen. Het overzicht begint met transparante stoffen en loopt verder naar beneden naar de dichte stoffen en dim out stoffen. Ook vindt u onderaan de voeringstoffen, zowel de normale voering als ook de verduisterende voering. U kunt de stofstalen eenvoudig in uw winkelwagen toevoegen of u kunt meer informatie over de stoffen vinden door op het product te klikken.

Transparant - Batist

De stof Milano is een fijne transparante stof. Deze stof is lichtdoorlatend en zorgt voor een mooie lichtinval in uw woning.

Transparant - Linnen

De stof Romano bestaat voor 30% uit linnen. Waardoor deze transparante stof een mooie natuurlijke uitstraling heeft.

Transparant - Inbetween

De stof Riva is een mooie luxe inbetween stof die een lichte glans heeft. Deze stof is geschikt voor alle plooitypes

Transparant - Inbetween

De stof Verona is een inbetween stof die een lichte glans heeft waardoor deze stof een mooie luxe uitstraling krijgt.

Transparant - Trevira

De stof Magenta is een mooie transparante stof die ook brandvertragend is behandeld, dit is verplicht in openbare ruimtes maar kan ook particulier worden toegepast.

Voering - Verduisterend

De stof Calosso is een verduisterende voeringstof die in 5 kleuren leverbaar is. Deze voering is noodzakelijk wanneer u een echt donkere slaapkamer wenst.

Voering - Normaal

De stof Alesso is een voeringstof die in 5 kleuren beschikbaar is, deze voering is ter bescherming van uw gordijnen. Daarnaast zorgt de voering ook voor extra isolatie.

Transparant - Linnen

De stof Parma is een transparante linnen stof die een mooie natuurlijke uitstraling heeft en in meerdere natuurlijke tinten leverbaar is.

Semi - Transparant

De stof Livorno is een natuurlijke stof die een deel linnen in de samenstelling heeft. deze semi transparante stof is geschikt voor alle soorten gordijnen.

Dicht - Weefstof

Deze stof is een veel gebruikte gordijnstof. Door de wat grovere weving en structuur lijkt deze stof wel wat op linnen maar met de eigenschappen van een polyester stof.

Dicht - Luxe stof

De stof Ovaro is een luxe weefstof met een volle uitstraling. deze stof is geschikt voor alle soorten plooien en heeft een mooi hanggedrag.

Dicht - Effen

De stof Florence is een mooie effen stof met een hele fijne weving, de stof is heel soepel waardoor de plooien mooi vallen.

Dicht - Glad

De stof Lavello heeft een moderne uitstraling. dat komt door de fijne weving waardoor deze stof helemaal glad is en daarnaast heeft deze stof een hele licht glans.

Dicht - Katoen

De stof Sienna is een prachtige stof met 50% katoen in de samenstelling. Hierdoor heeft deze stof een hele mooie natuurlijke uitstraling en past in praktisch ieder interieur.

Transparant - Inbetween

De stof Bari is een inbetween stof. De stof bestaat uit meerdere kleuren garen waardoor er een gemêleerde kleur onstaat.

Dimout - Trevira

De stof Bormio is een dim out stof wat betekent dat deze stof al een lichte verduisterende voering aan de achterzijde heeft. Dit is een goede oplossing voor mensen die niet te donker willen slapen.
TOP