Bestel hier uw wave gordijnen

Gordijnen.com

Witte vitrage voor een rustige uitstraling

Warm Naturel slider

Warm Naturel

Gordijnen.com

Bestel hier uw gratis stofstalen

Gordijnen.com

PREV
NEXT

Staat u vraag niet hieronder? Neem dan contact met ons op

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om de gordijnen los te bestellen. Houd wel rekening met de dikte van de roede of het past, alle roedes tot 30mm dik kunnen worden gebruikt.

Het klopt dat deze niet te bestellen zijn via de website. Het aanbod is zo groot in kleuren en uitvoeringen en ook nog in de lengte dat wij deze op aanvraag kunnen leveren.

De beste optie is om gebruik te maken van de advies service. De adviseur die bij u thuis komt heeft diverse voorbeelden zodat er gericht een goede keuze gemaakt kan worden. Het aanbod in verschillende roedes en railroedes is zo groot dat er een goed advies gegeven dient te worden.

Ja, alle stoffen kunnen in de wasmachine gewassen worden, let hierbij wel op het wasvoorschrift zoals bij de stoffen vermeld is. De garantie vervalt wanneer u bijvoorbeeld te stof te heet wast.

Het is niet mogelijk om via deze website de vouwgordijnen te bestellen. Bijna alle stoffen die wij aanbieden kunt u ook terugvinden op www.vouwgordijnen.info , alle stoffen hebben hier dezelfde namen en kleurnummers

De rail zit niet bij de prijs in. Het is wel mogelijk om gordijnrails er bij te bestellen. ook is het mogelijk om de rails te laten monteren, zie voor meer informatie en prijzen het hoofdstuk services.

Wij hanteren een garantie van 2 jaar op de gordijnen. Indien u op een correcte wijze omgaat met de gordijnen is deze periode geldig. Het is wel inherent aan gordijnen dat ze iets mogen verkleuren en/of krimpen, mits binnen bepaalde grenzen.

Het is mogelijk om ook elektrische gordijnrails te leveren. Het beste kunt u via het contactformulier deze vraag voorleggen. Geef hierbij aan hoe de gordijnen bediend moeten worden, via een afstandsbediening of domotica systeem. Geef hierbij ook de maten aan en welke stof er gebruikt gaat worden, dit vanwege het gewicht.

Dat is voornamelijk uw eigen smaak. De loodveter wordt veelal toegepast bij transparante stoffen en gordijnen met waveplooien. Bij de dichte gordijnen en gevoerde gordijnen wordt vaak gekozen voor een onderzoom.

Het bestelprocesin 3 stappen

Om de gordijnen online te bestellen is het makkelijk om de volgende 3 stappen te volgen. U kunt ook gebruik maken van onze advies, inmeet en montage service.

Stofstalen

Gratis stofstalen

Bestel eerst gratis de stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt beoordelen.

Opmeten

Opmeten gordijnen

Lees de instructies voor het opmeten van de gordijnen. Hier vind u alle uitleg voor de verschillende soorten gordijnen.

Bestellen gordijnen

Bestellen gordijnen

In het bestelmenu kunt u de maten, type plooien en de overige afwerkingen kiezen zoals u het wenst.

Elektrische gordijnen

Het wordt steeds gebruikelijker om elektrische gordijnen toe te passen. De woningen van tegenwoordig worden steeds meer geautomatiseerd waardoor het steeds makkelijker wordt om elektrische gordijnen te gebruiken.

U kunt de elektrische gordijnen aansturen door gebruik te maken van een afstandsbediening, schakelaar, smartphone, tablet en uw eigen domotica systeem.

Daarnaast is het mogelijk om de elektrische gordijnen op ingestelde tijden open en dicht te laten gaan.

Lees hier meer informatie over elektrische gordijnen

Waarom elektrisch?

  • Ideaal voor moeilijke bereikbare plaatsen
  • Zeer geschikt voor minder mobiele mensen
  • Aanwezigheid simulatie
  • Reageert op zonlicht
  • Met 1 druk op knop de hele woning bedienen
  • Geen vieze handen aan de gordijnen
  • Uiteraard luxe en veel gebruiksgemak
Snelle Levering gordijnen
Scherpe prijzen gordijnen
Gratis stofstalen
Maatwerk gordijnen
Gratis verzending
Hoge kwaliteit gordijnen

Meest gestelde vragen

Dat is mogelijk. Alle gordijnen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Let hierbij wel op het wasvoorschrift zoals bij de stoffen vermeld is.

De rail zit niet bij de prijs in. Het is wel mogelijk deze bij te bestellen, neem hierover contact met ons op.

Wij kunnen de elektrische rails leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geef hierbij de maten en de manier van bedienen door.

TOP