Bestel hier uw wave gordijnen

Gordijnen.com

Witte vitrage voor een rustige uitstraling

Warm Naturel slider

Warm Naturel

Gordijnen.com

Bestel hier uw gratis stofstalen

Gordijnen.com

PREV
NEXT

Hieronder vindt u een overzicht van de extra mogelijkheden

Extra’s

Bananenbandjes

Het is ook mogelijk om uw gordijnen vast te zetten met bandjes. Wanneer u de gordijnen niet bediend kunt u deze bandjes gewoon laten hangen. Wij maken de bandjes op de maat die passend is bij uw gordijnen, zo kijken wij hoe dik uw gordijnen zijn. Wanneer u de gordijnen wel dagelijks gaat gebruiken moet u er wel rekening mee houden dat u ze elke dag los en vast moet maken. Wanneer u de gordijnen mooi gedrapeerd wilt hebben hangen dan is het zeker aan te raden om deze bandjes te gebruiken.

Trekstangen

U kunt gebruik maken om de gordijnen te bedienen met een trekstang. Het voordeel van deze trekstangen is dat u niet met uw handen aan de gordijnen komt zodat deze minder snel vies worden. Daarnaast is het ook een praktische oplossing wanneer u hele hoge gordijnen heeft die u moeilijk aan de bovenzijde kunt sluiten. Omdat het aanbod in trekstangen zo groot is zijn deze op aanvraag. U kunt hierbij de kwaliteit kiezen (kunststof, aluminium of messing), de kleur zoals RVS, wit , zwart en goud. En daarnaast zijn alle trekstangen ook nog leverbaar in verschillende lengtes.

Glijders op koord

De glijders op koord worden gebruikt bij de gordijnen die worden afgewerkt met waveplooien. Bij de waveplooien komen er golven in uw gordijnen. In de gordijnen wordt aan de bovenzijde speciaal band genaaid waar de haakjes op vast afstanden vastgezet worden. In de gordijnrail komen dan glijders die met elkaar vastzitten aan een koord. Zo worden alle glijders op exact dezelfde afstand van elkaar meegetrokken. Wanneer u een bestaande rail heeft hangen is het mogelijk om de glijders op koord bij de gordijnen mee te bestellen. het beste kunt u een foto van uw bestaande rail doorsturen naar info@gordijnen.com zodat wij zien welk type glijder voor uw rail nodig is. Indien u ook nieuwe gordijnrails wenst te bestellen dan leveren wij uiteraard hierbij ook de glijders op koord mee.

Banden

Ook is het mogelijk om een band aan uw gordijnen te zetten. Van oorsprong wordt dit gedaan vanwege vuiligheid. Er wordt dan een donkerder kleur gordijnstof aan uw gordijnen genaaid. Op witte gordijnen is natuurlijk meer vuil zichtbaar, maar door bijvoorbeeld een zwarte band erop te zetten is dit veel minder zichtbaar. Tegenwoordig worden banden meer als decoratief gebruik. Zo kunt u een persoonlijke touch aan uw gordijnen geven, of bepaalde kleurcombinaties maken die passend zijn aan uw interieur. De prijzen van deze band is op aanvraag en afhankelijk van de breedte van de band, en/of u de band aan beide zijden wenst.

Het bestelprocesin 3 stappen

Om de gordijnen online te bestellen is het makkelijk om de volgende 3 stappen te volgen. U kunt ook gebruik maken van onze advies, inmeet en montage service.

Stofstalen

Gratis stofstalen

Bestel eerst gratis de stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt beoordelen.

Opmeten

Opmeten gordijnen

Lees de instructies voor het opmeten van de gordijnen. Hier vind u alle uitleg voor de verschillende soorten gordijnen.

Bestellen gordijnen

Bestellen gordijnen

In het bestelmenu kunt u de maten, type plooien en de overige afwerkingen kiezen zoals u het wenst.

Elektrische gordijnen

Het wordt steeds gebruikelijker om elektrische gordijnen toe te passen. De woningen van tegenwoordig worden steeds meer geautomatiseerd waardoor het steeds makkelijker wordt om elektrische gordijnen te gebruiken.

U kunt de elektrische gordijnen aansturen door gebruik te maken van een afstandsbediening, schakelaar, smartphone, tablet en uw eigen domotica systeem.

Daarnaast is het mogelijk om de elektrische gordijnen op ingestelde tijden open en dicht te laten gaan.

Lees hier meer informatie over elektrische gordijnen

Waarom elektrisch?

  • Ideaal voor moeilijke bereikbare plaatsen
  • Zeer geschikt voor minder mobiele mensen
  • Aanwezigheid simulatie
  • Reageert op zonlicht
  • Met 1 druk op knop de hele woning bedienen
  • Geen vieze handen aan de gordijnen
  • Uiteraard luxe en veel gebruiksgemak
Snelle Levering gordijnen
Scherpe prijzen gordijnen
Gratis stofstalen
Maatwerk gordijnen
Gratis verzending
Hoge kwaliteit gordijnen

Meest gestelde vragen

Dat is mogelijk. Alle gordijnen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Let hierbij wel op het wasvoorschrift zoals bij de stoffen vermeld is.

De rail zit niet bij de prijs in. Het is wel mogelijk deze bij te bestellen, neem hierover contact met ons op.

Wij kunnen de elektrische rails leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geef hierbij de maten en de manier van bedienen door.

TOP