Elektrische gordijnen

/ / Gordijnen, Informatie
Elektrische gordijnen

Elektrische gordijnen:

 

Het klinkt misschien als pure luxe om te kiezen voor elektrische gordijnrails. Maar er zijn ook andere redenen om te kiezen voor elektrische gordijnen. Het kan zijn dat de gordijnen zo zwaar zijn dat het met de hand bijna niet bediend kan worden. Of de gordijnen zijn heel hoog waardoor het sluiten van de gordijnen lastig wordt. Daarnaast zijn elektrische gordijnrails zeer vriendelijk voor de minder valide mensen of voor ouderen. En ook kan het zijn dat er een bankstel voor de gordijnen staat waardoor u de gordijnen bijna niet kan bedienen.

Daarnaast kunnen elektrische gordijnen ook bijdragen aan de isolatie en veiligheid in uw woning. U kunt bijvoorbeeld een tijdklok programmeren waardoor het gordijn iedere ochtend en avond open en dicht gaat zo lijkt het voor de buitenwereld alsof u gewoon thuis bent. Ook is het mogelijk om met een zonlichtsensor de gordijnen te bedienen. Zo kunt u instellen dat wanneer de zon fel schijnt in de winter dat de gordijnen open gaan, zo komt er veel warmte uw woning in.

Qua bediening is er veel mogelijk voor de elektrische gordijnen. Zo kunt u de gordijnen bedienen door middel van een afstandsbediening, een schakelaar of zelfs met uw telefoon. Ook wordt het steeds gebruikelijker dat er een domotica systeem in de woning is aangelegd. Door een dergelijk domotica systeem is het mogelijk allerlei apparaten te bedienen waaronder ook uw raamdecoratie.

Voor meer informatie over elektrische gordijnen klikt u hier.

Wanneer u meer informatie en/of prijzen wenst van de elektrische gordijnrails dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met 085-2736378. Wij zijn u graag van dienst.

TOP