Bestel hier uw wave gordijnen

Gordijnen.com

Witte vitrage voor een rustige uitstraling

Warm Naturel slider

Warm Naturel

Gordijnen.com

Bestel hier uw gratis stofstalen

Gordijnen.com

PREV
NEXT

Wij bieden u de mogelijkheid voor een advies en/of inmeet afspraak

Service en advies

Gordijnen.com biedt de mogelijkheid aan om het gehele traject van inmeten tot montage uit handen te nemen. Hierbij is er de mogelijkheid voor een adviesafspraak, de mogelijkheid om het opmeten van de vouwgordijnen te laten doen. En ook is het mogelijk om de montage te verzorgen door professionele stoffeerders. Er worden uiteraard wel kosten in rekening gebracht voor deze services.

De kosten voor een adviesafspraak zijn € 72,50. U krijgt hiervoor een uitgebreide uitleg van alle afwerkingsmogelijkheden en van de beschikbare stoffen en kleuren. De adviseur die bij u thuis komt heeft diverse voorbeelden van de gordijnen zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en afwerkingskwaliteit. Bij aankoop van meer dan € 2000,- zijn de advieskosten gratis.

De kosten voor het opmeten van de gordijnen bedragen eveneens € 72,50. Het voordeel voor u om gebruik te maken van deze service is dat alle risico’s van verkeerde maten en/of stoffen voor ons risico is. Wanneer het opmeten van de gordijnen direct bij de adviesafspraak gecombineerd kan worden dan rekenen wij alleen de kosten van de adviesafspraak. Ook hier geldt dat bij een orderwaarde van € 2000,- de kosten niet in rekening worden gebracht.

Daarnaast is het mogelijk om ook de montage van de gordijnen door ons te laten regelen. Wij werken met professionele stoffeerders die alle gordijnen vakkundig voor u ophangen. De kosten voor de montage van de gordijnen zijn € 72,50 aan voorrijkosten. Wel hanteren wij kosten van het ophangen van eventuele gordijnrails en/of gordijnroedes. De normale gordijnrail kost € 19,95 per meter inclusief ophangen. De kosten van de gordijnroede zijn afhankelijk van het type roede, deze kosten zijn op aanvraag.

Indien u gebruik wilt maken van de bovenstaande services dan kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 085-2736378 of via het contactformulier. Wij verzoeken u om duidelijk aan te geven van welke service u gebruik wenst te maken en om hoeveel gordijnen het gaat, dit vanwege het inplannen van de afspraak.

Het bestelprocesin 3 stappen

Om de gordijnen online te bestellen is het makkelijk om de volgende 3 stappen te volgen. U kunt ook gebruik maken van onze advies, inmeet en montage service.

Stofstalen

Gratis stofstalen

Bestel eerst gratis de stofstalen zodat u thuis rustig de stoffen en kleuren kunt beoordelen.

Opmeten

Opmeten gordijnen

Lees de instructies voor het opmeten van de gordijnen. Hier vind u alle uitleg voor de verschillende soorten gordijnen.

Bestellen gordijnen

Bestellen gordijnen

In het bestelmenu kunt u de maten, type plooien en de overige afwerkingen kiezen zoals u het wenst.

Elektrische gordijnen

Het wordt steeds gebruikelijker om elektrische gordijnen toe te passen. De woningen van tegenwoordig worden steeds meer geautomatiseerd waardoor het steeds makkelijker wordt om elektrische gordijnen te gebruiken.

U kunt de elektrische gordijnen aansturen door gebruik te maken van een afstandsbediening, schakelaar, smartphone, tablet en uw eigen domotica systeem.

Daarnaast is het mogelijk om de elektrische gordijnen op ingestelde tijden open en dicht te laten gaan.

Lees hier meer informatie over elektrische gordijnen

Waarom elektrisch?

  • Ideaal voor moeilijke bereikbare plaatsen
  • Zeer geschikt voor minder mobiele mensen
  • Aanwezigheid simulatie
  • Reageert op zonlicht
  • Met 1 druk op knop de hele woning bedienen
  • Geen vieze handen aan de gordijnen
  • Uiteraard luxe en veel gebruiksgemak
Snelle Levering gordijnen
Scherpe prijzen gordijnen
Gratis stofstalen
Maatwerk gordijnen
Gratis verzending
Hoge kwaliteit gordijnen

Meest gestelde vragen

Dat is mogelijk. Alle gordijnen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Let hierbij wel op het wasvoorschrift zoals bij de stoffen vermeld is.

De rail zit niet bij de prijs in. Het is wel mogelijk deze bij te bestellen, neem hierover contact met ons op.

Wij kunnen de elektrische rails leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geef hierbij de maten en de manier van bedienen door.

TOP